ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23 квітня - Всеукраїнський день психолога.

Дата: 23.04.2024 16:53
Кількість переглядів: 17

За дорученням Начальника ОВА Сергія Борзова,його Перший заступник Наталя Заболотна привітала працівників цієї галузі з професійним святом.

«Психологи - цілителі людських душ. З початку повномасштабного вторгнення вони стали нашою надійною опорою та підтримкою», - зазначила Наталя Заболотна.

Психологи працюють з тим, що на перший погляд є невидимим, проте таким важливим. Бо в умовах війни кожен українець й українка мають дбати про свій психоемоційний стан.

Як зауважила посадовиця, за останній рік кількість психологів у соціальній сфері значно збільшилася. Наразі в громадах області працює 373 психологи.

«Ми розуміємо, що це лише початок і таких фахівців має ставати більше. Психологічної допомоги потребує і ще потребуватиме велика кількість населення. Насамперед - це сім’ї Захисників та Захисниць, родини загиблих, члени родин тих, чиї родичі знаходяться в полоні, діти наших військових, внутрішньо переміщені особи та загалом - особи, які постраждали від війни», - підкреслила Перший заступник Начальника ОВА.

Наталя Заболотна наголосила, що найважливіше, що є в нашій країні - це люди. Також вона подякувала психологам за те, що у складні часи підставляють плече підтримки тим, хто цього потребує.За те, що допомагають зберегти стійкість у важкі часи та додають нам сил дійти до нашої перемоги.

«Ми сильні - коли разом!» - зауважила Перший заступник Начальника ОВА.

Під час зустрічі кращих фахівців області з ментального здоров’я відзначили подяками обласної військової адміністрації та обласної Ради.

Наталя Заболотна



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь