ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Городківська громада знову отримала страшну звістку

Дата: 25.04.2024 16:38
Кількість переглядів: 53

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя як цивільного населення, так і наших воїнів.

Небесне воїнство поповнилось світлим ангелом. Російський агресор обірвав життя Гонтару Сергію Олександровичу, 07 липня 1978 року народження, жителю с.Городківка.

Солдат Гонтар Сергій Олександрович служив стрільцем-санітаром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти стрілецького батальйону.

Він був сміливим і відважним воїном, допомагав своїм побратимам. Разом із ними, плече в плеча стояв на захисті Батьківщини.

Проте, 24 квітня 2024 року, під час виконання обов'язків військової служби, поблизу населеного пункту Нетайлове Донецької області, наш Герой-захисник прийняв свій останній бій.

У цей гіркий час вся Тульчинщина глибоко сумує та висловлює щирі співчуття всій родині Захисника, разом з ними переживає велике горе. Жодними словами не втамувати пекучий біль та не загоїти рани в душах його близьких. Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться у наших серцях!

Вічна пам’ять Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь