ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Сьогодні ми відзначаємо 38-мі роковини з дня Чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2024 09:12
Кількість переглядів: 41

В історії України є багато скорботних дат, спогад про які щемить серце гострим болем. Одна з них – 26 квітня 1986 року, у цей день, 38 років тому, вогонь Чорнобиля опалив долі мільйонів людей, породив кількість проблем, які з часом змінилися, але не зникли.

Ліквідація наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – інтернаціональний подвиг, символ мужності і єднання людей перед лихом. Чорнобиль ніколи не стане минулим… 26 квітня – день мужніх та самовідданих людей, подвиг яких не можливо переоцінити. Героїзм, патріотизм і професійна майстерність учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС перевірені часом. Ми не маємо права забувати про їхню самопожертву.

Сьогодні, традиційно в парку «Пам’ять» в м.Тульчин, біля пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля», керівництво районної військової адміністрації, районної та міської рад спільно із ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС Тульчинської громади, хвилиною мовчання та покладанням квітів, вшанували пам’ять тих, хто віддав життя у боротьбі  зі смертельним атомом.

Висловлюємо щирі слова подяки та шани ліквідаторам за їх мужність та схиляємо голови, пам’ятаючи про тих, хто загинув заради життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь