ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччина зміцнює партнерство з Ліберецьким краєм Чеської Республіки

Дата: 08.05.2024 12:39
Кількість переглядів: 26

Начальник ОВА Сергій Борзов провів зустріч із делегацією Ліберецького краю Чеської Республіки.Начальник ОВА Сергій Борзов, Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець разом із представниками делегації Ліберецького краю

Вінниччину з робочим візитом відвідали заступник гетьмана з питань соціальної політики Петр Тулпа та заступник гетьмана, директор Департаменту економіки, власності, інвестицій, публічних закупівель та інформаційних технологій Збинек Міклік.

«Ми відчуваємо підтримку Чеської Республіки і високо цінуємо її. Дякую партнерам за надану гуманітарну допомогу, майже піврічний прихисток для дітей-сиріт з Вінницької області в Ліберці в умовах війни, а також за вагому фінансову підтримку та надану допомогу ВПО», - зауважив Сергій Борзов.

Під час зустрічі також обговорили можливості подальшого партнерства.

Зокрема, запропонували розглянути пропозицію щодо оздоровлення у Ліберецькому краї дітей, які постраждали від війни та втратили батьків.

Також очільник області подякував чеським партнерам за відверту проєвропейську позицію.

«Ми завжди будемо разом з вами. Розуміємо, що ці останні роки дуже важкі для вас. Від імені всього Ліберецького краю хочу запевнити вас, що ми будемо й надалі підтримувати вас», - запевнив заступник гетьмана Ліберецького краю з питань соціальної політики Петр Тулпа.

Між іншим, делегація візьме участь у Другому Міжнародному Саміті міст та регіонів. Це вкрай важливо, особливо напередодні історичної події – Глобального Саміту Миру, який відбудеться 15-16 червня у Швейцарії.

На заході обговорюватимуть Українську формулу миру. Необхідно, щоб якнайбільше країн підтримали цю ініціативу.

Начальник ОВА Сергій Борзов висловив переконання, що подальша співпраця з Ліберецьким краєм Чеської Республіки сприятиме зміцненню партнерських відносин не лише на рівні регіонів, а й між Україною та Чеською Республікою.

Зустріч відбулась у рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь