ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали колектив районної оргнізації Товариства Червоного Хреста України

Дата: 08.05.2024 12:53
Кількість переглядів: 31

Сьогодні, до Тульчинської районної організації Товариства Червоного Хреста України з робочим візитом завітали заступники начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий та Володимир Скалій.

Посадовці поспілкувались з колективом. Відзначивши  велику роль організації у наданні жителям Тульчинського району гуманітарної допомоги, вислухали  пропозиції фахівців та обговорили подальшу співпрацю.

«Переконаний, що й надалі ваша організація гідно нестиме почесну місію Товариства - бути надійним помічником держави в гуманітарній сфері, надаючи необхідну допомогу незахищеним верствам населення та постраждалим в російсько-українській війні», - наголосив Володимир Скалій.

 «Коли постають проблеми, ми згадуємо про людей, які завжди прийдуть на допомогу, – про вас. Червоний Хрест – це не просто вчинки. Це милосердя, добро, захист»,  - підкреслив Сергій Чепернатий.

За дорученням очільника району Олександра Гаврилюка від імені Тульчинської районної державної адміністрації за  професіоналізм, відповідальність, оперативність,  самовіддане служіння обраній справі,  результативну співпрацю  з органами виконавчої влади щодо реалізації  спільних гуманітарних проєктів підтримки соціально вразливих категорій населення району, оперативної допомоги особам, які постраждали в наслідок російської агресії та з нагоди відзначення Міжнародного дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця колектив  Тульчинської районної організації Товариства Червоного Хреста України було відзначено подякою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь