ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбувся круглий стіл на тему: «Соціально-економічні особливості розвитку регіону в умовах воєнного стану»

Дата: 08.05.2024 14:51
Кількість переглядів: 42

За ініціативи Вінницького навчально-наукового інституту економіки Західноукраїнського національного університету на базі Тульчинської районної військової адміністрації відбувся круглий стіл на тему «Соціально-економічні особливості розвитку регіону в умовах воєнного стану».

Засідання відбулось за участі професорсько-викладацького складу кафедри економки, обліку та оподаткування Вінницького навчально-наукового інституту, на яке були запрошені заступники районної військової адміністрації Володимир Скалій, Сергій Чепернатий, голова районної ради Василь Неборецький та керівники структурних підрозділів районної військової адміністрації.

Присутні обговорили питання соціально-економічного розвитку Тульчинщини. Залучення інвестицій до розвитку територіальних громад району.

Керівники структурних підрозділів РВА поінформували про облікові аспекти діяльності органів виконавчої влади та місцевого самоврядування в умовах воєнного стану. Не оминули увагою питання фінансового забезпечення діяльності виконавчої влади та ОМС.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь