ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ще одне життя забрала війна. 

Дата: 15.05.2024 20:00
Кількість переглядів: 101

Трагічні новини одна за одною приходять на нашу Тульчинщину. Втрачаємо кращих з кращих, гинуть молоді, вмотивовані, вольові. Агресор продовжує цинічний геноцид проти українського народу.

Отримали трагічну новину, знову болить та крає серце.

В селі Гнатків Томашпільської громади горе. Обірвалась лінія життя Олефіра Павла Володимировича, 11 листопада 1973 року народження.

Призваний першим відділом  Тульчинського РТЦК та СП по мобілізації на особливий період 8.09.2022 року, головний сержант Олефір Павло Володимирович був командиром автомобільного відділення взводу матеріального забезпечення.

10 травня 2024 року в Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені І.І. Мечнікова, життєва зірка нашого Героя-захисника згасла.

 Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття матері Вірі Федорівні, дружині Людмилі Іванівні, донечкам Вікторії та Наталії, сину Олександру, рідним і близьким померлого воїна. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Нехай добрий, світлий спомин про хороброго та звитяжного Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів та побратимів.

Вічна пам’ять та слава Герою!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь