ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

2 липня – День працівника державної податкової служби України

Дата: 02.07.2014 06:46
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Шановні податківці району!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника державної податкової служби України.
Робота з платниками податків – це сьогодні головне. Кожен повинен усвідомити важливість налагодження з ними ділових і прозорих партнерських стосунків. Податківці району ефективно співпрацюють з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, спільно вирішують проблемні питання та сприяють кращому наповненню бюджетів усіх рівнів. Ми переконані, що ваша наполеглива праця забезпечить достатній рівень фінансування бюджетної сфери, соціально-економічний розвиток району, скоротить число тих, хто ухиляється від сплати податків.
Від усього серця дякуємо всім тим, хто відповідально виконує свої службові обов’язки, поповнюючи державну скарбницю, хто чесно і самовіддано бореться з порушниками податкового законодавства. Честь вам і хвала!
З нагоди професійного свята бажаємо успіхів у вашій нелегкій, відповідальній праці, взаєморозуміння з платниками зборів і платежів, міцного здоров'я вам і вашим родинам, щастя, добробуту, миру, злагоди і сімейного благополуччя. Нехай доля буде прихильною до вас, а ваш високий професіоналізм працює на благо району, Вінниччини та України.
Голова районної
державної адміністрації Галина Роспутна
Голова районної ради Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь