ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

22 вересня – День партизанської слави

Дата: 20.09.2019 12:29
Кількість переглядів: 242

Шановні ветерани партизанського і підпільного руху Тульчинщини в роки Другої світової війни!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші вітання з нагоди відзначення в державі Дня партизанської слави!
75 роки пройшло з вікопомної пори, коли над просторами зраненої України відлунали останні залпи найжахливішої в історії людства війни. Час, що минув, не применшив подвигу народу, який відстояв свободу, честь і незалежність Вітчизни, здолав «коричневу чуму» ХХ-го століття. Ваш ратний подвиг є прикладом для молодого покоління, як треба захищати свою Батьківщину, любити рідну землю. Ризикуючи найдорожчим – власним життям, ви боролися в тилу з окупантом, наближали світлий і прекрасний День Перемоги.
Щира подяка і низький уклін вам, дорогі ветерани, за самовіддану працю у повоєнний період, за участь у розбудові незалежної держави, за виховання молоді на героїчних традиціях старших поколінь. Ваші знання та життєвий досвід потрібні нам, вони є невичерпним джерелом патріотизму, виявом свідомої громадянської позиції, зразком служіння Вітчизні.
Районна державна адміністрація, районна рада докладатимуть максимум зусиль для поліпшення соціально-побутових умов проживання ветеранів війни, безумовного забезпечення їх соціального захисту. З нагоди державного свята – Дня партизанської слави, бажаємо вам, дорогі наші сивочолі сучасники, ветерани підпільно-партизанського руху здоров’я, довголіття, миру і добробуту, радості і оптимізму.
З повагою
голова районної державної адміністрації Віталій Чуба
заступник голови районної ради Надія Григорьєва

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь