ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

23-я річниця Незалежності в Тульчинському районі

Дата: 27.08.2014 16:33
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Розпорядженням голови райдержадміністрації Галини Роспутної від 15 серпня 2014 року № 250 р «Про відзначення на Тульчинщині 23-ї річниці незалежності України та 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову» утворено районний організаційний комітет в складі 25 осіб, затверджено відповідні районні заходи на серпень – вересень 2014 року. Підготовку та організацію святкових заходів використано для налагодження успішної реалізації завдань соціально-економічного розвитку регіону, розгортання патріотичного руху, консолідації та демократизації суспільного життя району, зміцнення державотворчих традицій, національно-патріотичного та духовного виховання молодого покоління. Передбачено додаткові заходи щодо благоустрою населених пунктів району, приведення у належний стан об’єктів інфраструктури, упорядкування об’єктів культурної спадщини, місць поховань борців за незалежність України, пам’ятників воїнам, полеглим у боях за її свободу.
Силами працівників управління соціального захисту населення райдержадміністрації, територіального центру соціального обслуговування одиноких, непрацездатних громадян, медичних закладів району, органів місцевого самоврядування проведена відповідна робота щодо обстеження умов проживання ветеранів війни і праці, надання їм необхідної допомоги; проводиться соціальний супровід тимчасових переселенців зі сходу України, сімей учасників бойових дій у зоні АТО.
В закладах культури та позашкільних закладах освіти проведені просвітницькі заходи до 23-ї річниці незалежності України. Зокрема, у всіх загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладах, упродовж перевірки їх готовності до початку нового навчального року були організовані виставки з нагоди відзначення 23-ї річниці незалежності України, Дня Державного Прапора України. Традиційна тематична виставка документів та фотоматеріалів була розгорнута в Тульчинському краєзнавчому музеї, а тематичні виставки літератури – в бібліотеках району.
23 серпня 2014 року в м. Тульчині проведені районні урочистості з нагоди 23-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України за участю голови райдержадміністрації Галини Роспутної, голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, державних службовців райдержадміністрації, інших державних установ, районної та міської рад, керівників та представників підприємств, установ і організацій району, районних осередків політичних партій та громадських організацій, місцевих ЗМІ. 19 осіб були нагороджені подяками та почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради. З вітальним словом до присутніх звернулася голова райдержадміністрації Г.Роспутна. Проведено покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку, пам’ятника загиблим воїнам в роки Великої Вітчизняної війни. Відбувся тематичний концерт «Ода українському народу».
23, 24 серпня 2014 року у всіх територіальних громадах району відбулись місцеві заходи (мітинги, покладання квітів, концерти, виставки, спортивні змагання тощо) з нагоди Дня Державного Прапора України, 23-ї річниці незалежності України за участю представників органів місцевого самоврядування.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь