ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

24 серпня – 28-а річниця незалежності України

Дата: 23.08.2019 15:50
Кількість переглядів: 207

Шановні тульчинці, дорогі друзі, співвітчизники!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради сердечно вітаємо всіх жителів району із знаменною державною датою – 28-ю річницею незалежності України.
24 серпня 1991 року почався відлік нової української історії. За цей відносно короткий відрізок часу наша держава пройшла складний шлях суспільної розбудови, становлення і зміцнення нової демократичної України, європейської інтеграції, пошуку сучасної економічної моделі розвитку. Вагома частка в процесах державотворення, примноження промислового і сільськогосподарського потенціалу по праву належить всім трудівникам району.
Важкі випробування настали для українського народу під час збройного захисту нашої державної незалежності та суверенітету, який триває з 2014 року. Сьогодні завдання кожного з нас – довести, що суспільна злагода, патріотизм і громадянська мужність – реальні, а демократія і цілісність держави – непорушні.
В День незалежності України зичимо усім міцного здоров’я, витримки, професійної майстерності, успіхів на всіх ділянках роботи, захисникам Вітчизни – сил і перемог, ветеранам війни і праці – щасливого довголіття і благополуччя, молоді – оптимізму і наснаги. Нехай свято Незалежності принесе подальшу консолідацію суспільства, додасть нам всім енергії і результативності у наполегливій боротьбі за світле майбуття України.
З нагоди свята бажаємо кожній родині Тульчинщини добробуту, миру, злагоди, добра і любові!
Слава Україні!
Голова районної державної адміністрації
Віталій Чуба
Заступник голови районної ради
Надія Григорьєва

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь