ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25 липня найяскравіша подія літа у нашому місті - Форум «громада-влада-бізнес: стратегічний діалог»

Дата: 14.07.2015 17:05
Кількість переглядів: 277

Запрошуємо всі активні сектори нашого суспільства: мешканців, представників громадських та благодійних організацій, ініціативних груп, представників ОСББ та ОСН, бізнес-структур, влади, ЗМІ! Будемо раді бачити представників з районів та сусідніх областей!
У кожного є чудова нагода висвітлити свою діяльність, знайти нових партнерів, познайомитись з людьми, які готові співпрацювати для розвитку міста та країни!
Форум проводиться ІСАР "Єднання" спільно з БФ "Подільська громада" завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства». До проведення Форуму долучається широке коло партнерських організацій: Корпус миру в Україні, Фонд "Східна Європа", "Територія мам", "Молодь Демократичного Альянсу", "Гармонія", "Об'єднання волонтерів Вінничини", "Дивовижні", "Подільська агенція регіонального розвитку", "Дружня Вінниця".
Мета Форуму: створення платформи для комунікації та співпраці між громадськими та благодійними організаціями Вінничини і представниками бізнесу, місцевої влади та громади.
У програмі Форуму: майстер-класи, "Вуличний університет", презентація найяскравіших громадських проектів, "КІНОпростір", квест із організаційного розвитку, гайд-парк із донорами, нагородження ТОП - 10 соціально-відповідального бізнесу і багато різноманітних цікавинок та сюрпризів!
Протягом усього Форуму працюватиме "Дитячий простір", тож запрошуємо мам і татусів доєднуватися. Дитина - не перешкода, а компаньйон;)
Реєстрація до участі в роботі Форуму є обов'язковою! Зареєструватися потрібно за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1w1UDRaMmsFy3W6Yg33fUV_5SaUdks-2BDKzN7MraqcE/viewform не пізніше 21 липня. Зверніть, будь ласка, увагу: організатори не компенсують вартість дороги до м. Вінниця. Будь ласка, врахуйте це при плануванні своєї участі!
У разі виникнення додаткових питань звертайтесь до Олени Данілової 097 61 311 51


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь