ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

25-річчя створення НРУ за перебудову

Дата: 18.09.2014 15:51
Кількість переглядів: 280

Фото без опису

17 вересня 2014 року в центральній районній бібліотеці з нагоди відзначення 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову» відбулось засідання круглого столу за участю учасників НРУ за перебудову, активістів РО НРУ (голова РО НРУ Онищенко О.І.), делегацій з навчальних закладів міста, представників райдержадміністрації, районної ради, центральної районної бібліотеки, краєзнавчого музею, засобів масової інформації, окремих районних осередків політичних партій, громадських організацій.
Ветерани НРУ за перебудову Микола Джига, Арсен Преподобний, Олександр Квасняк, Петро Олійник розповіли присутнім про ті пам’ятні події, висловили думку про те, що Україні для подолання кризи потрібні злагода та єдність усього народу та очищення влади. Голова РО НРУ Олександр Онищенко продемонстрував учасникам зібрання документальний фільм студента Тульчинського училища культури про події, які відбувались в районі під час проведення та після президентських виборів 2004 року та у 2005 році. Голова РО НРУ підкреслив, що одне з завдань, яке ставив пред собою Народний Рух України за перебудову, залишається не виконаним. Це – побудова сильної, процвітаючої, європейської України.
На засіданні також виступили голова Кирнасівського осередку РО НРУ Ганна Супрун, науковий співробітник краєзнавчого музею Анна Порожна. Провів засідання завідувач сектору з питань внутрішньої політики, зв’язків із ЗМІ та громадськістю апарату райдержадміністрації Юрій Хмелевський.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь