ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 липня - День хрещення Київської Русі – України

Дата: 27.07.2018 10:12
Кількість переглядів: 260

Шановні жителі Тульчинського району, дорогі друзі!

Щиро вітаємо Вас з Днем хрещення Київської Русі - України! У день пам’яті святого рівноапостольного князя Володимира – хрестителя Київської Русі, з року в рік ми відзначаємо це свято як початок утвердження християнства на Русі.

Безмежна глибина християнської віри протягом тисячоліть сприяла цивілізаційному поступу націй. З будівництвом та зведенням соборів, церков і монастирів закладалися основи державотворчих засад – розвивалися культура, наука, освіта і дипломатія, розроблялися закони. Християнська мораль на багато століть стала суспільним законом, а Київська Русь – частиною європейської цивілізації.

Цьогоріч Україна відзначає 1030 років з часу прийняття християнства нашими далекими предками. На складному шляху системної модернізації незалежної України ми переконані, що Господь допоможе нам віднайти у собі сили і наснагу для подолання зовнішньої агресії, внутрішніх труднощів і перешкод. У взаємній повазі та любові, у щоденній праці та звершеннях, у справах милосердя і співчуття всі ми будемо докладати зусиль, щоб не тільки життя наше особисте, а і життя суспільства облаштовувалося за Божими заповідями, на міцному фундаменті кращих духовних надбань Київської Русі.

З повагою

голова райдержадміністрації Микола Підболячний

голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь