ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 жовтня – 70-а річниця визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2014 15:30
Кількість переглядів: 355

Дорогі ветерани Великої Вітчизняної війни, шановні наші визволителі, земляки!

Стрімко промайнули роки з незабутнього часу, коли над теренами зраненої України відлунали останні залпи найстрашнішої в історії людства війни. З кожним десятиліттям ще величнішим і масштабнішим постає перед нами подвиг народу, що відстояв свободу, честь і незалежність Вітчизни, здолав «коричневу чуму» ХХ-го століття. Ваш подвиг надихає сучасних захисників України, які зі зброєю в руках захищають незалежність держави в неоголошеній гібридній війні з сепаратистами і російськими агресорами.

Мільйони наших співвітчизників поклали на вівтар визволення найдорожче – своє життя. Вічна пам’ять усім, хто поліг на фронтах, загинув від тортур, помер від ран, хвороб, голоду. Вічна слава тим, хто залишився живим, хто пройшов через суворе горнило війни і визволив поневолені народи Європи і Азії. Ваш подвиг безсмертний у віках! Щира подяка і низький уклін вам, дорогі ветерани, за самовіддану працю у повоєнний період, за участь у розбудові незалежної держави, за виховання молоді на героїчних традиціях старших поколінь. Ваші знання та життєвий досвід потрібні нам, вони є невичерпним джерелом патріотизму, виявом свідомої громадянської позиції, зразком служіння Батьківщині.

Бажаємо вам, дорогі наші сивочолі сучасники, ветерани-визволителі, насамперед, здоров’я, спокійного довголіття, миру і добробуту, радості і оптимізму. Районна державна адміністрація, районна рада докладатимуть максимум зусиль для покращення соціально-побутових умов проживання ветеранів війни, безумовного забезпечення їх соціального захисту. Разом ми здолаємо шлях у щасливе майбуття незалежної України!

Голова райдержадміністрації Галина Роспутна

Голова районної ради Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь