ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

30 вересня – День усиновлення

Дата: 30.09.2015 15:51
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Сьогодні, 30 вересня, у день християнських святих Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії, вся країна відзначає день усиновлення в Україні.
Вітаємо всіх, хто причетний до цього порівняно молодого свята, – усиновлювачів, прийомних батьків, вихователів дитячих будинків, опікунів, працівників служб у справах дітей та центрів соціальної служби для сім'ї, дітей і молоді. Це день радості тисяч і тисяч дівчаток та хлопчаків, які знайшли щастя у люблячих і турботливих родинах, свято доброти й милосердя для всього українського суспільства. Це свято для дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків, свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Дякуємо всім усиновлювачам, опікунам, прийомним батькам, батькам-вихователям! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди Дня усиновлення. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину.
Звертаємося до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, благополуччя, взаємної любові та розуміння.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь