ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

4 липня – Міжнародний день кооперації

Дата: 03.07.2015 15:45
Кількість переглядів: 370

Районна державна адміністрація і районна рада сердечно вітають всіх працівників споживчої кооперації району, ветеранів галузі з професійним святом!
Споживча кооперація на всіх етапах свого розвитку служила інтересам пайовиків, сільських трудівників, задоволенню їхніх потреб у товарах і послугах, сприяла соціальному та економічному розвитку села. В сучасних умовах галузь постійно і оперативно адаптується до умов ринкової конкуренції. Підприємства споживчої кооперації Тульчинщини переконливо і впевнено долають всі труднощі, знаходять свій шлях і своє місце в загальному господарському комплексі. Використовуються всі наявні резерви, залучається безцінний досвід минулих років, підключається потужний потенціал дрібного та середнього бізнесу, адже сучасний кооперативний рух має бути динамічним, гнучким, ефективним і самодостатнім.
З нагоди професійного свята – Міжнародного дня кооперації – зичимо всім трудівникам і ветеранам споживчої кооперації, пайовикам району здоров’я, миру і щастя, добробуту і сонячних днів, успіхів у праці, щоб вона завжди була плідною і радісною.
Зі святом, дорогі друзі!
Голова райдержадміністрації Голова районної ради
Микола Підболячний Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь