ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

5 листопада – День працівника соціальної сфери

Дата: 03.11.2017 07:56
Кількість переглядів: 385

Шановні працівники соціальної сфери Тульчинщини!
Від імені районної державної адміністрації, районної ради щиро вітаємо вас з професійним святом – Днем працівника соціальної сфери.
Це свято об’єднує фахівців управління соціального захисту населення райдержадміністрації, управління Пенсійного фонду України в районі, районного центру зайнятості, фондів соціального страхування, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації. В цей день ми вшановуємо всіх вас, як ангелів добра, що опікуються життєво важливими проблемами пенсіонерів, ветеранів війни і праці, інвалідів, дітей-сиріт, багатодітних сімей, самотніх літніх людей, безробітних.
Соціальна праця, шановні друзі, скромна і не гучна, але сповнена високого гуманізму, милосердя, душевного тепла. Представники найуразливіших верств населення району, відчувши тепло і щирість ваших рук і сердець, результати конкретної допомоги, щиро завдячують соціальним працівникам. Суспільство змінюється, але співчуття і любов до ближнього повинні залишатися нормою нашого життя, надійною опорою для тих, хто потребує милосердя і допомоги.
З нагоди професійного свята бажаємо вам і вашим родинам, ветеранам соціальної сфери міцного здоров’я, сімейного благополуччя, миру і щастя, успіхів у благородній праці, віри у світле майбутнє Української держави.
Голова райдержадміністрації Микола Підболячний
Голова районної ради Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь