ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

14-15 березня – 70-а річниця визволення Тульчинщини від німецько–фашистських загарбників

Дата: 13.03.2014 09:42
Кількість переглядів: 344

Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, дорогі наші визволителі!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради сердечно вітаємо всіх жителів району з славною, вагомою, історичною датою - 70-ою річницею визволення Тульчинщини від німецько-фашистських загарбників!
З великою вдячністю і любов’ю ми схиляємо голови перед дорогими, мужніми нашими сучасниками – ветеранами Великої Вітчизняної війни, які героїчно пройшли нелегкими фронтовими шляхами найжахливішої у 20 столітті війни і в березні 1944 року принесли на багатостраждальну землю Поділля жаданий мир і звільнення від окупантів. Народна пам’ять про героїчне минуле нашого краю – це невичерпне джерело громадянської гордості, тверда запорука патріотичного виховання молодого покоління, історичний і духовний скарб народу України.
Шановні ветерани! Ви – наша гордість і слава. Велич і значимість вашого подвигу, яким захоплювався весь світ, непідвладний часові, а державні органи виконавчої влади і місцевого самоврядування будуть і надалі робити все можливе, щоб воїни Великої Вітчизняної війни не були обділені турботою і увагою. Зичимо сивочолим визволителям краю, ветеранам війни і праці, солдатським вдовам, всім землякам міцного здоров’я, щастя і довголіття, добробуту і злагоди, мирного блакитного неба над щедрими ланами Тульчинщини. Зі святом, дорогі друзі! Слава визволителям Вітчизни!

З повагою

Перший заступник райдержадміністрації Голова районної ради
Віталій Побережник Олексій Авраменко

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь