ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акція милосердя „Крапелька любові”

Дата: 12.10.2015 09:59
Кількість переглядів: 289

7 жовтня на базі Тиманівського відділення постійного проживання Тульчинського територіального центру обслуговування одиноких громадян було проведено акцію милосердя „Крапелька любові”.
Управління ПФУ у Тульчинському районі співпрацює з педагогічним колективом Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ. Приклад дорослих – самий вагомий із усіх чинників впливу на свідомість незрілих душ і сердець, і тому ми не повинні забувати про людей, які мають невичерпний життєвий досвід, мудрість і знання та підтримати їх в старості. Турбота про цих людей займає центральне місце в діяльності управління Пенсійного фонду. Для кожного спеціаліста найважливіше, щоб люди поважного віку, які звертаються до управління за консультаціями, отримали кваліфіковану відповідь, чуйне ставлення до їх життєвих проблем.
Наш колектив кожного року відвідує людей, які з тієї чи іншої причини опинилися в Тиманівському відділенні територіального центру соціального обслуговування.
Ми щиро вдячні директору технікуму ветеринарної медицини БНАУ Моркляку М.І. особлива подяка керівнику гуртка „Менеджер” викладачу вищої категорії Шепеті С.В. та всім студентам за організацію та участь в проведені даного заходу.
Щира подяка за розуміння та підтримку ПП Тимчику Михайлу Олексійовичу за надання транспорту для проведення акції.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь