ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акредитація ЦРЛ

Дата: 24.04.2013 09:08
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

23.04.2013 року в Тульчинській ЦРЛ та Тульчинській районній стоматологічній поліклініці проводилась перевірка відповідності лікувально-профілактичних закладів стандартам акредитації закладів вторинного рівня надання медичної допомоги та вимогам чинного законодавства України. Проведення акредитації лікувально-профілактичних закладів регламентується Постановами Кабінету Міністрів України від 15.07.1997 р. За №765 «Про затвердження Порядку державної акредитації закладу охорони здоров'я», від 17.12.2012р. за № 1216 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 15 липня 1997р. № 765», наказом МОЗ України від 14.03.2011р. № 142 «Про вдосконалення державної акредитації закладів охорони здоров'я» та наказом Департаменту охорони здоров'я та курортів облдержадміністрації за № 327 від 01.04.2013р. «Про акредитацію лікувально-профілактичних закладів вторинного рівня надання медичної допомоги».

Акредитаційна комісія Департаменту охорони здоров’я та курортів обласної державної адміністрації, яку очолював заступник директора Департаменту охорони здоров’я та курортів облдержадміністрації В.В.Паненко, складалась з провідних фахівців хірургічного, акушерсько-гінекологічного, терапевтичного, педіатричного профілів медичної галузі, представників Головного управління Держсанепідслужби у Вінницькій області та спеціалістів Вінницького Національного медичного університету ім.М.І.Пирогова.

Члени акредитаційної комісії позитивно відмітили роботу лікувально-профілактичних закладів, наявний ресурсний та кадровий потенціал, окреслили завдання на короткострокову та середньострокові перспективи розвитку медичних закладів району, наголосивши на важливості проведення певних реорганізаційних змін в їхній роботі, необхідних не тільки жителям Тульчинського району, а й населенню територіально наближених районів області. Адже в перспективі, на базі Тульчинської ЦРЛ, заплановано відкриття багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування, однієї з двох запланованих в області лікарень вторинного рівня. Звичайно, дані зміни будуть потребувати додаткових матеріально-технічних ресурсів, проведення капітальних ремонтів структурних підрозділів центральної районної лікарні, суттєвого підвищення рівня кваліфікації медичних працівників, опанування ними новітніх методик оперативних втручань, терапевтичних методів лікування, впровадження сучасних перинатальних технологій тощо. Вирішення даних питань в лікувально-профілактичних закладах району стане запорукою досягнення якісно нового рівня надання медичних послуг жителям, перш за все, нашого району.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь