ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Активізував свою роботу оперативний штаб із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення

Дата: 29.01.2014 15:19
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

В зв’язку з суттєвим погіршенням погодних умов та пониженням температури повітря активізував свою роботу оперативний штаб із забезпечення безперебійної роботи об’єктів життєдіяльності населення, утворений розпорядженням голови райдержадміністрації від 09 грудня № 422.
29 січня 2014 року відбулося засідання оперативного штабу під головуванням керівника штабу, першого заступника голови райдержадміністрації В.Побережника. Основну увагу на засіданні було звернено на проведенні щоденного моніторингу ситуації, необхідності підтримання посиленого режиму роботи підприємств, що забезпечують життєдіяльність населення, а також забезпечення цілодобової готовності аварійних бригад.
Шановні Тульчинці! У разі виникнення надзвичайних, аварійних або позаштатних ситуацій на об’єктах систем життєзабезпечення просимо телефонувати за номерами «101» та у відділ цивільного захисту населення райдержадміністрації - 2-22-79.
Сільські, селищні, міський голови, керівники спеціалізованих служб цивільного захисту, ще раз звертаємо Вашу увагу на вжитті всіх необхідних заходів щодо попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь