ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання для голів територіальних громад

Дата: 25.03.2016 15:18
Кількість переглядів: 292

Сьогодні в малому залі відбулася нарада з сільськими, селищними, міським головами, відповідальними особами місцевих рад, на якій було заслухано ряд важливих питань сьогодення, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Побережник В.І. На нараді було розглянуто питання про порядок реєстрації та зняття з реєстраційного обліку місця проживання/перебування фізичних осіб органами місцевого самоврядування інформувала Клапай К.В. – головний спеціаліст Тульчинського районного сектору управління державної міграційної служби України у Вінницькій області.

Рекомендації щодо заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру надавали Лівандовський Я.М. – начальник загального відділу районної ради, Глізнєцов В.М. старший інспектор юридичного відділу апарату райдержадміністрації .

Про відбір громадян на військову службу за контрактом доповідав Слободянюк Д.М. - районний військовий комісар.

Про організаційні заходи щодо ефективного використання водних об’єктів доводив до відома Зубченко Ю.О. – начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації .

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України стосовно періодичного поновлення даних Державного реєстру виборців інформувала Траченко О. О. начальник відділу Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь