ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Актуальні питання робочої наради в райдержадміністрації

Дата: 18.06.2018 16:51
Кількість переглядів: 270

18 червня 2018 року в м. Тульчині в конференц-залі адміністративного будинку відбулась робоча нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, за участю заступника голови райдержадміністрації Володимира Глізнєцова, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Віталія Вільчинського, секретаря Тульчинської міської ради об’єднаної територіальної громади Оксани Трач, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
У вступному слові В.Побережник розповів про зміст нарад, які нещодавно провело керівництво облдержадміністрації у м. Вінниці та м. Ладижині, зупинився на порядку денному цієї наради. Зокрема, про виконання бюджету району за 5 місяців 2018 року доповіла начальник фінансового управління райдержадміністрації Євгенія Ніколаєнко. Про виплату пенсій за 5 місяців поточного року та агентські пункти обслуговування пенсіонерів розповіла начальник Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Алла Мельник. Про участь територіальних громад району у 15-му обласному конкурсі розвитку територіальних громад повідомила начальник управління економіки райдержадміністрації Юлія Дудкевич. Про підсумки оздоровлення учнів району у пришкільних таборах доповів в.о. заступника начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Віктор Камінський.
Інформацію про засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові обласної Ради надав заступник голови райдержадміністрації В.Глізнєцов. В.Побережник зупинився на окремих питаннях підготовки до опалювального сезону на 2018 – 2019 роки, благоустрою та поводження з твердими побутовими відходами в районі, підвів підсумки наради, визначив конкретні завдання посадовцям у межах їх компетенції.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь