ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник провів щотижневу апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів ОДА

Дата: 19.08.2014 09:51
Кількість переглядів: 244

Фото без опису

У ході робочого засідання очільник Вінниччини доручив визначити шляхи подальшого розвитку регіону за кожним напрямом діяльності, враховуючи при цьому умови сьогодення: необхідність щоденного вирішення питань, пов’язаних із ситуацією на Сході держави, відсутність фінансування фонду регіонального розвитку та низку інших моментів, які вносять корективи у попередні плани.

Водночас, за словами Анатолія Олійника, належить чітко з’ясувати, з якими загальними проблемами зіштовхуються сім’ї призваних військовослужбовців, та відпрацювати на рівні районів програму підтримки родин загиблих учасників АТО, конкретизувавши короткотермінові, середньострокові та довгострокові проблеми стосовно кожної такої сім’ї.

Крім того, повідомив очільник регіону, в області за номером (0432) 67-11-37 відкрито телефонну лінію, через яку здійснюватиметься зв'язок та координація дій щодо надання гуманітарної та волонтерської допомоги вінницьким військовослужбовцям. Відтак висловив вдячність підприємцям та інвесторам, які підставляють своє плече у вирішенні актуальних у цьому напрямку питань.

«Наш військово-медичний центр вкрай потребує апаратів штучної вентиляції легень. Один такий апарат за благодійні кошти вже закуплено – своє плече підставили компанія «Немирів», ТОВ «Агро-Еталон» та інші благодійники. Минулого тижня надійшли ще 300 тисяч гривень від Вінницької птахофабрики «Миронівський хлібопродукт» - на придбання вже другого такого апарату. І такі благодійні внески постійно здійснюють ще низка інших підприємств області, за що їм велика подяка», - зазначив голова облдержадміністрації. Та водночас наголосив: відповідальність за координацію цієї роботи, а також чітке розуміння того, скільки мешканців області перебувають у зоні АТО, які вони мають потреби та який механізм вирішення проблемних питань, несуть саме органи влади.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь