ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути в усьому організованими»

Дата: 18.03.2014 09:14
Кількість переглядів: 293

На цьому акцентував увагу голова обласної державної адміністрації під час щотижневої оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону. «Попри наявні зовнішні виклики, владна команда області має увійти в нормальний ритм діяльності та розпочати роботу на перспективу», - наголосив Анатолій Олійник. А відтак озвучив учасникам наради окремі позиції, які потребують термінового прийняття рішень.
Серед першочергових завдань: продовження реалізації проекту по медицині катастроф, щомісячне оприлюднення інформації щодо стану виконання обласного бюджету, завершення ремонтних робіт у Ладижинському дитячому будинку-інтернаті та Тиврівському будинку-інтернаті геріатричного профілю.
Також готується розпорядження щодо створення робочої групи для напрацювання зауважень та пропозицій стосовно медичної реформи. «Ці пропозиції мають бути абсолютно обґрунтовані, з пояснювальними записками та належно оформлені як законодавча ініціатива», - підкреслив керівник Вінниччини.
Крім того, серед доручень голови ОДА – підготовка до проведення регіональної передвеликодньої ярмарки та відпрацювання схеми розміщення міжрайонних полігонів для твердих побутових відходів. На контролі – й роботи з ремонту дорожнього покриття на автошляхах області.
«Сьогодні, як ніколи, ми повинні бути в усьому організованими і працювати на перспективу», - наголосив Анатолій Олійник, підсумовуючи роботу наради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь