ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Олійник: «В обставинах сьогодення необхідно бути над політикою»

Дата: 04.08.2014 11:56
Кількість переглядів: 266

Таке переконання голова обласної державної адміністрації висловив під час щопонеділкової оперативної наради з керівниками департаментів та служб регіону.
Інформуючи про хід АТО на Сході України, Анатолій Олійник відзначив, що минулого тижня обласною владою були направлені звернення до керівництва Антитерористичного центру, командувача прикордонних військ, Міністра оборони України з проханням вжити максимальних заходів щодо матеріально-технічного забезпечення, підкріплення живою силою, зброєю та артилерією військовиків, у тому числі й вінничан, які перебувають в зоні активних бойових дій.
Крім того, повідомив керівник області, на минулому тижні у район Слов’янська був відправлений черговий вантаж з гуманітарною допомогою – для вінницьких правоохоронців, які сьогодні забезпечують там охорону громадського порядку. Окремий вантаж спільно з Автомайданом було направлено і для батальйону територіальної оборони № 9, у тому числі й придбаний коштами громадськості автомобіль для вінницьких бійців.
Торкаючись окремих випадків зловживань суспільно-політичною ситуацією в державі, голова облдержадміністрації наголосив, що в обставинах сьогодення необхідно бути над політикою. А відтак закликав до конструктивної та результативної роботи. Водночас попередив: від сьогодні по кожному департаменту та управлінню здійснюватиметься оцінка діяльності керівників відомств, результатами якої стануть відповідні кадрові висновки.
У ході наради очільник регіону вкотре зауважив, що на часі – підготовка до зими, а також підготовка до нового навчального року. «Жоден шкільний автобус не вийде на маршрут, якщо до 1 вересня не буде належним чином обслужений, а водій – не буде відповідно проінспектований», - підкреслив Анатолій Олійник, наголосивши на безумовному дотриманні правил експлуатування шкільного автотранспорту.
Акцентував увагу керівник області і на наданні необхідної допомоги сім’ям загиблих військовослужбовців та героїв Небесної Сотні. «Маємо зобов’язати керівників районів безпосередньо зустрітися з родинами загиблих. Якщо потрібно – під’їхати у кожну сім’ю, аби вони відчували нашу щоденну турботу», - зазначив голова ОДА. Та доручив підготувати відповідні пропозиції з цих питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь