ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада: благоустрій, звернення громадян і виконання завдань обласної влади

Дата: 15.04.2014 07:50
Кількість переглядів: 307

Фото без опису

14 квітня 2014 року відбулась апаратна нарада за участю першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, голови районної ради Олексія Авраменка, міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.
Розглядалися питання стану проведення двомісячника благоустрою населених пунктів району, аналізу звернень громадян протягом І кварталу поточного року, стану виконання окремих доручень голови облдержадміністрації А.Олійника тощо.
Начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Руденко повідомив наступне. За результатами об’їзду робочою групою за напрямками Кирнасівка та Шпиків, встановлено, що активну участь у місцевих роботах по благоустрою територій взяли жителі Ганнопільської, Шпиківської, Копіївської, Левківської, Сільницької, Торківської, Ш.-Копіївської, Юрківської рад, менш активними і організованими виявилися Дранська, Журавлівська, Тиманівська ради. Інформація була доповнена переліком виявлених стихійних сміттєзвалищ, станом ремонтних робіт на очисних спорудах та проблемними питаннями щодо благоустрою місць громадського відпочинку в м. Тульчині (повідомив міський голова В.Весняний).
Про стан роботи зі зверненнями громадян доповідала начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Т.Найда. З її слів, на адресу райдержадміністрації протягом І кварталу 2014 року надійшло 68 звернень від мешканців району та інших населених пунктів, що на 34 звернення менше, ніж за відповідний період 2013 року. В зверненнях порушено 70 питань, кількість громадян, що звернулися – 95 чоловік.
За даний період позитивно було вирішено 17 звернень (25 %), зокрема: відповідно до розпоряджень голови райдержадміністрації за зверненнями громадян протягом звітного періоду 14 жителям району було надано нецільову матеріальну допомогу на загальну суму 7200 грн. для проведення складних онкологічних операцій, післяопераційного лікування та придбання ліків. Протягом І кварталу роз’яснено по суті, згідно чинного законодавства України 47 звернень, 22 звернення знаходиться на контролі. За даний період районна державна адміністрація отримала 1 анонімне звернення, що згідно ст.8 Закону України «Про звернення громадян» не підлягає розгляду та вирішенню.
Протягом звітного періоду найбільше громадян хвилювали питання: соціального захисту, аграрної політики та земельних відносин, охорони здоров’я, комунального господарства та інші.
Щодо виконання ряду протокольних доручень керівника облдержадміністрації, виступали: завідувач сектору з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації С.Чепернатий, начальник відділу містобудування та архітектури райдержадміністрації В.Руденко, начальник фінансового управління райдержадміністрації С.Шевчук, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації О.Паламар, начальник управління економіки райдержадміністрації Ю.Дудкевич.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь