ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада про державне управління, механізм реімбурсації та міжнародний фестиваль у Тульчині

Дата: 04.04.2017 09:08
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

3 квітня 2017 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю голови районної ради Олексія Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

У вступному слові голова райдержадміністрації окреслив головні питання наради, а саме: про необхідність вдосконалення управлінських функцій органів державного управління, застосування сучасних методів державного менеджменту; про ситуацію у зв’язку із запровадженням урядової програми «Доступні ліки»; про підготовку району до Міжнародного оперного фестивалю з нагоди 140-річчя з дня народження Миколи Леонтовича.

Про організацію та методи роботи керівництва управління соціального захисту населення райдержадміністрації доповідав начальник даного управління Микола Богач. Про підготовку та проведення Міжнародного фестивалю «Українські оперні асамблеї» в рамках мистецького проекту «Музичне літо в Тульчині» повідомила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Третьякова. Про запровадження механізму реімбурсації та референтного ціноутворення на лікарські засоби доповів головний лікар РЦ ПМСД Віталій Нечипорук. Про запланований прийом делегації з Томашпільського, Крижопільського, Піщанського районів з обговорення питань формування госпітального округу повідомив головний лікар ЦРЛ Віталій Лисиця.

Підсумки наради підвів голова райдержадміністрації М.Підболячний, визначивши конкретні завдання посадовцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь