ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада в райдержадміністрації: освіта, медицина, сільське господарство

Дата: 10.07.2018 15:09
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

9 липня 2018 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю голови районної ради Олексія Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, заступника голови райдержадміністрації Володимира Глізнєцова, керівника апарату райдержадміністрації Лілії Сінкевич, представника Тульчинської міської ради Світлани Кошелап, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

Про стан підготовки навчальних закладів району та готовність перших класів до нового 2018-2019 навчального року доповідали заступник начальника відділу освіти, молоді і спорту райдержадміністрації Сергій Чепернатий і Світлана Кошелап. Про стан реформування галузі охорони здоров’я району доповів головний лікар КП «Тульчинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Віталій Нечипорук. Про хід збирання ранніх зернових культур в районі та виконання доручень в галузі агропромислового розвитку доповів начальник відділу агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрій Зубченко.

Голова райдержадміністрації критично оцінив роботу двох останніх доповідачів, загостривши увагу присутніх на проблемних питаннях розвитку галузі охорони здоров’я, зокрема, щодо зволікання з підписанням угоди з Національною службою здоров’я України, аналізу показників сільського господарства, планування виконання районного бюджету тощо. При цьому голова райдержадміністрації звернув увагу на необхідності дотримання високої виконавської дисципліни у зв’язку з серйозним занепокоєнням з цього приводу з боку керівництва області.

М.Підболячний вказав на персональну відповідальність керівників структурних підрозділів райдержадміністрації та інших державних, комунальних організацій за стан і темпи реформування галузей у відповідності до урядових та обласних програм розвитку, адже реакція людей, колективів, громад є головним індикатором будь-яких змін. «Гарний звіт – це ще не запорука успіху!» - наголосив керівник району.

За наслідками наради безпосередні виконавці завдань отримають відповідні протокольні доручення, контроль за виконанням яких буде покладено на заступників голови райдержадміністрації.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь