ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада в райдержадміністрації: про підсумки роботи господарського комплексу району за 2016 рік

Дата: 21.02.2017 12:27
Кількість переглядів: 245

Фото без опису

20 лютого 2017 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, Тульчинського міського голови Валерія Весняного, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

У вступному слові голова райдержадміністрації окреслив головні завдання наради, а саме: попередні підсумки роботи структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій в минулому році з метою підготовки підсумкової колегії райдержадміністрації та проведенням на сесії районої ради звіту голови райдержадміністрації по виконанню в 2016 році делегованих районною радою повноважень.

Про підсумки роботи господарського комплексу району за 2016 рік доповідав перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник. Про результати виконання державної політики у сфері соціального захисту населення району в минулому році повідомив начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Микола Богач. Про підсумки роботи освітянської галузі району в 2016 році доповів начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Митрицан. Про галузь культури в минулому році та основні плани на поточний рік повідомила начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Третьякова. Про підсумки роботи охорони здоров’я за 2016 рік доповідали головний лікар РЦ ПМСД Віталій Нечипорук і головний лікар ЦРЛ Віталій Лисиця.

Підсумки наради підвів голова райдержадміністрації М.Підболячний, визначивши конкретні завдання посадовцям.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь