ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Арсеній Яценюк: Уряд звернувся до ОБСЄ щодо термінового направлення до України моніторингової місії

Дата: 18.03.2014 10:18
Кількість переглядів: 311

Уряд звернувся до Організації з безпеки і співробітництва в Європі щодо термінового направлення до України моніторингової місії. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюкв неділю, 16 березня, під час засідання Кабінету міністрів.
За словами Глави Уряду, представникові України про ОБСЄ «дана чітка вказівка проголосувати за мандат щодо міжнародних спостерігачів від ОБСЄ і щоб такий мандат розповсюджувався на східну й південну Україну, в тому числі Крим».
«Сподіваюсь, зараз на позачерговому засіданні ОБСЄ це рішення буде прийнято», – додав Арсеній Яценюк.
Він також підкреслив, що зараз на території Автономної Республіки Крим «під режисурою Російської Федерації проходить циркове видовище – так званий референдум» «До режисури також задіяна 21 тисяча військовослужбовців, які під автоматними дулами переконують про доцільність проведення так званого референдуму».
Глава Уряду нагадав, що на Раді Безпеки ООН в Нью-Йорку «була чітко сформульована позиція: фактично всі члени Ради Безпеки ООН підтримали територіальну цілісність і суверенітет України: «Єдина країна, яка проголосували проти цієї резолюції – це Російська Федерація. Всі інші країни підтримали територіальну цілісність».
«Мова йде про те, що Росія сьогодні залишилась в повній ізоляції. Весь світ демонстративно засуджує Росію за військову агресію без будь-яких причин проти української держави», - наголосив Арсеній Яценюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь