ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Багатонаціональний Тульчин

Дата: 08.11.2013 16:02
Кількість переглядів: 466

8 листопада в Тульчинському краєзнавчому музеї відбулась зустріч представників різних національних меншин міста, організована працівниками відділу культури райдержадміністрації, училища культури, музею та інших закладів, на виконання завдань Президента України Віктора Януковича щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин. Цікавий захід з мистецькими виступами, розповідями про своє родинне коріння та зв’язок з Тульчином і Україною сподобався всім запрошеним, серед яких були перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Іванович Побережник, заступник голови райдержадміністрації Марія Іванівна Колібабчук, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерина Василівна Третьякова та багато інших.
У вітальному слові перший заступник голови райдержадміністрації коротко повідомив про національно-демографічну ситуацію в районі протягом 2001 – 2013 років, про хід виконання Програми щодо підтримки діяльності національно-культурних товариств Тульчинського району на 2011 – 2013 роки, про позитивний вклад національних меншин у розвиток нашого краю, подякував за активність і побажав успіхів та міцного здоров’я. Вітали це незвичайне зібрання від імені польської громади Л.Любарська і А.Лукашук, від росіян – А.Бабіч , Л.Третьякова і С.Сівак, від єврейської общини Р.Швейбиш і Г.Могилевська, від вірмен – М.Лалазарян та ін.
Звучали пісні та мелодії польського, єврейського, вірменського, російського, циганського, молдавського, українського походження у виконанні ансамблю «Кобза» під керівництвом В.Тихоліза, ансамблю скрипалів на чолі з директором ДМШ В.Левченком та інших виконавців. Захід прикрасили виставка картин Г.Зорика і колекція тематичних поштових марок В.Пащука.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь