ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бібліографічний покажчик "Серце, віддане бібліотеці"

Дата: 20.09.2013 09:55
Кількість переглядів: 390

Фото без опису

Тульчинська центральна районна бібліотека випустила бібліографічний покажчик, присвячений 80-річчю від дня народження, 60-річчю бібліотечної діяльності Поплавського Семена Миколайовича, Заслуженого працівника культури України, зав. Богданівською бібліотекою-філією Тульчинської районної ЦБС, засновника народного ансамблю «Троїсті музики»:
Серце, віддане бібліотеці: до 80-річчя від дня народження С.М. Поплавського: бібліогр. покажч. /укладачі Т.П.Нурізянова, Пономарьова Р.В., відп. за випуск В.С.Вігуржинська. – Тульчин, 2013. - 15 с.
Це перше видання Тульчинської ЦРБ, присвячене бібліотекарю.
У покажчику представлена багатогранна бібліотечна творчість Поплавського С.М., його публікації в періодичних виданнях, а також статті про нього.
Бібліографічний покажчик є першою спробою систематизувати і показати читачам інноваційні процеси бібліотечної творчості на прикладі професійного 60-річного бібліотечного досвіду Поплавського С.М.
Представлені рекомендаційні джерела у трьох розділах:
  • «Бібліотека відмінної роботи»;
  • «Потреба читачів – понад усе»;
  • «Окрилений любов’ю до рідного села».
Покажчик розрахований на бібліотечних працівників, краєзнавців, освітян, студентів та учнів, творчу інтелігенцію, а також усіх, хто цікавиться бібліотечною справою, мистецтвом, історією свого краю.
С. М. Поплавський - подолянин по духу і по слову. Його серце завжди відкрите для людей. Самовіддана професійна діяльність Семена Миколайовича поєднувалася з активною громадською роботою. І нині Семен Миколайович не зупиняється на досягненному, буквально на днях, ще пахне краскою типографії, вийшла книга С.М. Поплавського «Історія села Богданівка».
Не один рік автор збирав матеріали до книги. Сьогодні ця книга є історичним довідником колишньої і сучасної Богданівки. Семен Миколайович вірить, що пройдуть роки і молоді краєзнавці продовжать її писати.
«Своєю працею автор цієї книги прагнув задовольнити інтерес до історії рідного краю, а ще більше до рідного села, вихідцем і постійним жителем якого він є. Семен Миколайович Поплавський і та когорта однодумців, яких він об’єднав навколо цієї титанічної праці, варті на щиру подяку і увічнення зібраних матеріалів у книзі, яка отримала назву «Історія села Богданівка» - так написав у передмові до книги Неборецький В.В., Богданівський сільський голова.
Можна підібрати багато вагомих слів, щоб розповісти про Семена Миколайовича та їх завжди буде мало. У нього ще безліч планів та задумів, і без сумніву, вони будуть реалізовані.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь