ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Більше дев’яти мільярдів гривень додатково буде спрямовано на безпеку і оборону держави

Дата: 28.07.2017 11:35
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

У 2017 р. видатки на оборону перевищують 69 млрд грн. (2,4% ВВП). Це на 10,9 млрд грн (19%) більше ніж у 2016 р. Зокрема, запропоновані урядом і ухвалені парламентом зміни до бюджету-2017 передбачають виділення на безпеку і оборону 9,1 млрд грн., які будуть використані, в тому числі, на закупівлю медикаментів і продуктів для армії, реабілітацію наших воїнів АТО і підтримку родин загиблих.

Уряд підвищує безпеку громадян. Розпочаті реформи вже дають результат: на 16,5 % зменшилась кількість кримінальних порушень, на 20,5% (з 93199 до 112342) збільшилось загальне число розкритих злочинів.

Реформується система зовнішніх відносин і інформаційної політики. Уряд забезпечив впровадження безвізу з Європою. Розпочато мовлення українського радіо на окуповані райони Донбасу. Вже ведеться будівництво вежі у Бахмутівці, досягнуто домовленостей щодо вежі в Покровську, посилено український сигнал в Авдіївці. Також введено в експлуатацію в с. Чонгар Херсонської області телекомунікаційну вежу для організації українського мовлення на АРК. Збільшено присутність телеканалу «UA|TV», який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України, в інформаційному просторі Болгарії, Грузії, Польщі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь