ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Благодійництво – категорія громадянської зрілості

Дата: 19.12.2013 15:48
Кількість переглядів: 361

За ініціативи голови обласної державної адміністрації Івана Мовчана цьогоріч на Вінниччині започаткована культурно-мистецька акція, спрямована на розвиток благодійної діяльності, заохочення громадян і комерційних структур регіону до меценатства.
Тож 18 грудня у театрі імені Миколи Садовського (м. Вінниця) за участі керівництва області та міста урочисто вшановували тих людей, які небайдужі до потреб мешканців територіальних громад регіону та сприяють зміцненню і розвитку місцевих закладів соціальної сфери.
«У цьому році розвиток інфраструктури сільських територій став пріоритетом нашої діяльності. Маючи серйозні амбіції, ми визначили формат роботи, чітко відпрацювали «дорожню карту» та алгоритм реалізації визначених планів. Основним нашим завданням була мобілізація фінансового ресурсу різних рівнів. Безумовно, що без вашої допомоги ми б не змогли обійтися. І мені надзвичайно приємно констатувати той факт, що сьогодні ми вже маємо серйозні досягнення, - зазначив голова обласної державної адміністрації Іван Мовчан, звертаючись із вітальним словом до представників бізнесових та господарських структур регіону. - Я переконаний, що кожен із присутніх у цій залі – людина з великим серцем і великим патріотизмом. Разом ми змінюємо сьогодні обличчя Вінниччини, творимо нову історію Подільського краю, будуємо нашу, українську Європу. І за це я щиро вдячний кожному з вас».
Очільник регіону також висловив подяку керівникам районів і міст області за активну позицію та наголосив, що розвиток інфраструктури сільських територій – завдання, яке ставить нині перед регіонами Президент України Віктор Янукович. І вже в наступному році поряд із заходами, що спрямовані на зміцнення закладів соціальної сфери, обласна влада працюватиме над ремонтом доріг та облаштуванням водогонів.
«Переконаний, що Вінниччина й надалі демонструватиме такі важливі для нашого суспільства цінності, як впевненість у завтрашньому дні, гарний настрій, комфорт та віра в майбутнє», - зауважив Іван Мовчан.
Зі словами вітання до учасників зібрання звернулись також голова обласної Ради Сергій Татусяк та Вінницький міський голова Володимир Гройсман. А відтак керівники області та міста вручили благодійникам Вінниччини почесні відзнаки.
Тульчинську делегацію на обласному святі представляли голова районної державної адміністрації Анатолій Бузік, голова районної ради Олексій Авраменко і наші нагороджені: директор ПАТ «Дружба» Валерій Хворостовський (с. Шура-Копіївська), директор ПСП «Зоря» Микола Яськов (с. Дранка), директор ТОВ «Богданівське» Олег Дяченко (с. Богданівське).
Завершила урочистий захід концертна програма за участю кращих колективів та виконавців регіону., серед яких теж наші вихованці: зразковий дитячий танцювальний колектив «Вітерець» (керівник – Наталія Бегаль).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь