ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Близько 700 споживачів газу Вінниччини вже запаслися газом на зиму по літній ціні

Дата: 11.09.2019 09:56
Кількість переглядів: 250

За перші дні акції «Твоя Енергонезалежність» більше 700 клієнтів «Вінницягаз Збут» вже закупили газ на опалювальний сезон по літній ціні. 75 % клієнтів оформили купівлю газу в «Особистому кабінеті» на сайті 104.ua.
З 23 серпня вінничани придбали близько 700 тис. куб м газу за ціною, зафіксованою на літньому рівні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м. Таку можливість споживачі газу Вінниччини отримали вперше. 75% заявок на купівлю газу оформлені онлайн.
«В акційній ціні - 5 995,53 грн за 1000 куб.м., не враховані послуги за доставку газу, які змінюються в залежності від регіону. Вартість послуг із доставки газу, а також залишок передплаченого газу по акції «Твоя енергонезалежність» будуть зазначені в щомісячному рахунку за використане паливо.» - пояснює директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.
Взяти участь в акції можуть навіть споживачі, які мають борг за спожитий газ. Оформити і оплатити покупку можна онлайн - в Особистому кабінеті на сайті 104.ua, або в Центрі обслуговування клієнтів. Для оформлення купівлі в ЦОК потрібно мати при собі паспорт, ідентифікаційний номер, актуальні показання лічильника газу, а також внести 100% оплату за куплений запас газу.
Максимальний обсяг закупівлі газу при цьому обмежений 25 тис куб.м на одне домогосподарство. Гарантом збереження запасів газу і стабільної ціни на нього є НАК «Нафтогаз України».
Акція «Твоя енергонезалежність» стартувала напередодні Дня Незалежності - 23 серпня і триватиме лише місяць – до 25 вересня. Кошти, сплачені після 25 вересня, під дію акції не підпадуть та будуть зараховані на загальних підставах.
Клієнти можуть розрахувати потрібні їм обсяги на опалювальний період самостійно або скористатися спеціальним калькулятором в Особистому кабінеті. Для того, щоб легше визначиться з необхідним резервом газу на зиму, фахівці «Вінницягазгаз Збут» надають клієнтам інформацію про їх обсяги споживання газу в минулі опалювальні періоди.
Використовувати газ, куплений в рамках акції «Твоя енергонезалежність», можна буде з 1 жовтня 2019 року по 31 березня 2020 року. У цей період НАК «Нафтогаз України» поставлятиме учасникам акції газ з резервних обсягів за акційною ціною. Розмір економії при цьому буде залежати від поточних цін.
Якщо куплений резерв газу буде витрачено до 1 квітня 2020 року, споживач зможе отримати газ на загальних умовах - по ціні ПСО, що діятиме на той час. Споживачі, які до 1 квітня 2020 року не використають передплачений газ, зможуть скористатися залишком коштів. При зниженні ціни нижче акційної, продаж газу споживачам буде здійснюватися за ціною ПСО. В такому випадку залишок коштів споживач зможе повернути за заявою або використати в рахунок подальшого споживання, по закінченню опалювального періоду.
Детально про умови акції за посиланням: https://104.ua/ua/news/id/tvoja-energonezalezhnist-jak-zabezpechiti-sebe-gaz-35190
Зареєструватися в Особистому кабінеті на сайті 104.ua можна тут: https://104.ua/ua/
За додатковою інформацією звертатися до фахівця із зв’язків з громадськістю
Логінової Лариси Григорівни: +380432 27 80 92, +38 067 433 22 89

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь