ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Британські податківці запропонували українським колегам сприяння у роботі майбутньої Служби фінрозслідувань

Дата: 19.08.2014 14:30
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

Про це у своєму листі Першому заступникові Голови Державної фіскальної служби України Володимиру Хоменку написав заступник директора Департаменту ризиків та оперативної роботи Податкової та митної служби Її Величності доктор Ендрю Павлініч.
Британський податківець подякував за підтримку та співпрацю, що надають українські організації британським офіцерам зв’язку в боротьбі з фінансовими злочинами у протидії загрозі фінансового шахрайства.
«Ці злочини не мають кордонів, і лише за допомогою спільної роботи, обміну інформацією та передового досвіду ми можемо ефективно реагувати на організованих злочинців, які посягають на податкові надходження наших держав», - йдеться в листі.
«Інформація щодо створення Служби фінансових розслідувань України демонструє широкомасштабне і фундаментальне реформування ваших служб, - пише Ендрю Павлініч. - Ми охоче надаватимемо Вам посильну допомогу для підтримки роботи, метою якої є продуктивне розслідування фінансово-економічних злочинів та захист бюджету України».
Доктор Павлініч підкреслив, що боротьбою з правопорушеннями, пов’язаними з розкраданням бюджету, у Великобританії займається лише один підрозділ - Департамент ризиків та оперативної роботи Податкової та митної служби Її Величності. Всі інші відомства також мають свої чітко визначені напрямки роботи:
«Діяльність Податкової та митної служби Її Величності координує Міністерство фінансів Великої Британії. Міністерство фінансів Великої Британії відповідає за всі питання з оподаткування у Великій Британії, але відповідальність за боротьбу з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом, і боротьбу з фінансуванням тероризму розділяється з іншим департаментом Міністерства внутрішніх справ. З цієї причини відповідальність за розслідування фінансових та економічних злочинів, що не впливають на бюджет Великої Британії, покладено на інші правоохоронні та контролюючі органи, у тому числі на Департамент боротьби з економічними злочинами Національної агенції боротьби зі злочинністю, Управління з боротьби з організованою злочинністю та поліцію».
«Ми із задоволенням хотіли б запросити Вас та ваших колег до Великої Британії, щоб презентувати діючу автономну структуру фінансових розслідувань з метою надання Вам додаткової інформації для нової Служби фінансових розслідувань України», - пише британський податківець.
Ендрю Павлініч також запросив Володимира Хоменка взяти участь у засіданнях Цільової групи з боротьби з податковими та іншими злочинами. Такі зустрічі проходять під егідою Організації економічного співробітництва та розвитку:
«Ви також могли б розглянути можливість участі в наступному засіданні, що проходитиме восени цього року, оскільки участь у цьому заході могла б надати Вам можливість детальніше вивчити структури, що існують в різних країнах світу та допомогти Вам визначити, що можливо було б найкраще використати для досягнення цілей в Україні».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь