ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Будьте мобільними! Налаштовуйте он-лайн сервіси від Пенсійного фонду України! (кабінет страхувальника, смс-інформування, довідки з QR-кодом)

Дата: 04.02.2019 12:19
Кількість переглядів: 298

Поліпшення якості обслуговування громадян – одне з ключових завдань органів Пенсійного фонду України, для виконання якого створюються нові сервіси та можливості для наших громадян.
Так, з жовтня поточного року запроваджено новий сервіс надання електронних документів. Для роботодавців з’явилась можливість самостійно отримувати електронні довідки про страховий стаж та відповідно сплату страхових внесків за своїх працівників. З метою нарахування лікарняних, зокрема для підтвердження страхового стажу, надається довідка “Дані про трудовий та страховий стаж” додаток 9, яка формується за весь період роботи застрахованої особи та відображає загальний трудовий та страховий стаж особи. Пенсійним фондом доопрацьовано даний сервіс, тож роботодавець може замовити Додаток 9 та отримати його за 5 хвилин від імені юридичної особи.
Сервіс орієнтований на користувачів веб-порталу ПФУ, які увійшли на портал за допомогою електронного цифрового підпису. Варто зазначити, що сервіс є абсолютно безкоштовним і може бути корисним кожному роботодавцю.
Таким чином, страхувальник зможе отримати на веб-порталі інформацію про страховий стаж своїх працівників, що необхідно при нарахуванні лікарняних, дистанційно, не відвідуючи органи ПФУ.

За допомогою Веб-порталу можна отримувати смс-інформування від Пенсійного фонду України.
Для активації послуги смс-інформування необхідно увійти за допомогою ЕЦП до особистого кабінету на Веб-порталі, у верхньому меню виберати розділ “Налаштування”, а у ньому — вкладку “Дистанційне інформування”, та поставити позначку навпроти тексту “Надаю згоду на отримання смс-повідомлень від Пенсійного фонду Україин на номер мого мобільного телефону”. У полі поруч вказати телефон, на який надсилатиметься смс-повідомлення. У полі нижче введіть ЕЦП та пароль до нього. Натисніть “Зберегти”. Тепер сервіс смс-інформування від ПФУ налаштовано.
За кілька хвилин Вам на телефон надійде смс-повідомлення з підтвердженням реєстрації та інформацією щодо розміру Вашого страхового стажу, починаючи з 2004 року.
За допомогою смс-повідомлення Пенсійний фонд України надаватиме інформацію про стан призначення чи перерахунку пенсій, сплату роботодавцем єдиного соціального внеску.

За допомогою Веб-порталу можна отримати довідку від Пенсійного фонду України з QR-кодом.
Для отримання довідки від Пенсійного фонду України, уже не потрібно звертатись до його відділень особисто. Її можна замовити та роздрукувати через Веб-портал електронних послуг Фонду. Для цього за допомогою ЕЦП увійдіть до особистого кабінету на Веб-порталі. Перейдіть до лівого бокового меню та у розділі “Комунікації з ПФУ” виберіть пункт “Запит на отримання електронних документів”. Перед Вами відкриється електронний бланк замовлення. У першому полі з випадаючого меню виберіть необхідний вид довідки. Далі заповніть усі обов’язкові поля, включаючи введення ЕЦП та паролю до нього. Натисніть кнопку “Відправити до ПФУ”. Щоб роздрукувати довідку, наведіть курсор миші на потрібний документ у переліку звернень та натисніть на нього. Знайдіть пункт “Документи відповіді” та завантажте замовлені документи. Ви отримали довідку, достовірність якої підтверджується спеціальним QR-кодом. Дані довідки дійсні для отримання субсидій, пред’явлення у банках, оформлення документів у центрах надання адміністративних послуг. Працівник установи, до якої Ви звертаєтесь із такою довідкою, перевіряє її через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь