ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Центр пробації» пропонує свої послуги

Дата: 01.02.2019 15:09
Кількість переглядів: 230

Надзвичайно гострою на сьогодні є проблема зростання правопорушень. Часто люди не усвідомлюють, що їх повсякденні вчинки мають правову оцінку, адже закони супроводжують людину все її життя.
01 лютого 2019 року до Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ на інформаційний семінар із загальних питань зайнятості населення завітали соціальні партнери з Тульчинського районного відділу філії державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області.
Мета заходу — ознайомлення зі спектром послуг, що надаються громадянам у разі їхнього звернення до служби зайнятості.
У ході зустрічі провідний фахівець Тульчинської районної філії Тетяна Ференець ознайомила присутніх з усіма соціальними послугами служби зайнятості, надала психологічні поради щодо шляхів досягнення життєвих цілей та побудови професійної кар'єри.
Провідний інспектор Тульчинського РВ філії ДУ «Центр пробації» у Вінницькій області Віталій Балюк зазначив, що основна мета роботи полягає у виявлення причин протиправної поведінки у засуджених осіб, здійснення соціально-профілактичної роботи щодо запобігання негативним явищам та їх подолання, допомога в усвідомленні і виправленні зроблених ними помилок, пошук шляхів та методів їх подолання. А найголовніше — пробудити інтерес до своєї особистості, власних позитивних якостей, задуматись про своє життя та майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь