ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова нарада освітянза участю керівників загальноосвітніх дошкільних та позашкільних навчальних закладів району, завідувачів господарством та заступників директорів з господарської частини

Дата: 28.10.2016 13:51
Кількість переглядів: 294

26.10.2016 року в актовій залі районного Будинку дітей та юнацтва відбулася нарада за участю керівників загальноосвітніх дошкільних та позашкільних навчальних закладів району, завідувачів господарством та заступників директорів з господарської частини.

Розпочав освітянську нараду начальник відділу освіти Митрицан М.М., який довів до відома план роботи. Присутні відвідали Холодівську ЗШ І-ІІ ст.. з метою ознайомлення з матеріально-технічною базою закладу та дотриманням нормативів технічного стану будівель та споруд.

Роботу наради продовжив начальник відділу освіти Митрицан М.М. , який особливу увагу приділив питанню підготовки закладів освіти до опалювального періоду та створення безпечних умов навчально-виховної діяльності в освітніх закладах.

Про дотримання вимог щодо інформаційного забезпечення в ЗНЗ та про підсумки проведення акції «5 картоплин» присутніх ознайомила головний спеціаліст відділу освіти Поваляєва А.А.

Про підсумки проведення І етапу предметних олімпіад у 2016-2017 навчальному році поінформувала завідувачка методичним кабінетом Фурман В.Л.

Учитель фізики Тульчинської ЗШ І-ІІІ ст.. №2, керівник методичного об’єднання учителів фізики Лисаченко Н.М. ознайомила з вимогами проведення моніторингу з фізики.

Про підсумки ІІ етапу 7-го Міжнародного конкурсу імені Т.Г.Шевченка, який проходив у районі 22.10.2016 року поінформувала Кошелап С.В., старший інспектор відділу освіти. Світлана Віталіївна акцентувала увагу керівників на оформленні шкільної ділової документації.

З різних питань, що стосуються організації діяльності закладів освіти, виступили працівники відділу освіти та методичного кабінету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь