ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергове засідання районної комісії ТЕБ та НС

Дата: 21.12.2018 15:26
Кількість переглядів: 182

Фото без опису

21 грудня в конференц-залі Тульчинської районної ради під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Олега Боровського відбулось засідання районної комісії ТЕБ та НС. На засіданні було розглянуто 4 питання (3 планові та 1 позапланове).
Враховуючи інформацію надану ВСП Тульчинським міжрайонним відділом лабораторних досліджень про стан захворювання на кір у Нестерварській ЗЗСО І-ІІ ст. як у такій, що перетнула межу епідеміологічних показників комісією після виступів спеціалістів управління Держпродспоживслужби та головних лікарів медичних закладів Тульчинського району прийнято рішення про призупинення навчання у даному закладі з 22.12.2018 року по 31.12.2018 року з метою запобігання подальшого поширення даного захворювання.
Також розглянуті питання про запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, пов’язаних із ускладненням погодних умов, мінімізації їх негативних наслідків та оперативного реагування на них, про здійснення заходів із попередження виникнення нещасних випадків у разі виявлення населенням вибухонебезпечних предметів та про стан утримання джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах району.
По кожному питанню прийнято відповідні рішення, які доведено до виконавців.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь