ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Черговий виїзний прийом громадян у селах Тульчинського району

Дата: 17.10.2017 17:01
Кількість переглядів: 224

Фото без опису

13 жовтня 2017 року першим заступником голови райдержадміністрації В.І. Побережником проведено виїзний прийом громадян безпосередньо за місцем проживання у с. Тарасівка та с. Крищинці.

Найбільш проблемними питаннями, що турбували жителів Крищинецької громади були питання, пов’язані з завданими збитками стихією, що відбулася 21 вересня 2017 року, а саме закінчення ремонтних робіт Крищинецького будинку культури та відновлення опор телефонних ліній.

В ході проведеної зустрічі відвідано Тарасівський ФАП, Крищинецьку СЗШ І-ІІІ ст.. де перевірено стан підготовки котельні до початку опалювального сезону. Також було оглянуто Тарасівську школу, де на даний час проходять роботи по реконструкції будівлі для розміщення дитячого садочку, обговорено питання виділення коштів для його закінчення.

17 жовтня 2017 року Віталієм Побережником відвідано Левківську та Юрківську сільські ради .

На зустрічі з мешканцями села Юрківка переважно обговорювались питання забезпечення безперебійної роботи аптеки та закладів торгівлі, роз’яснення питання щодо нарахування надбавок до пенсій та забезпечення щоденного рейсового автобусу.

У Левківській громаді відвідано будинок культури, Левківську СЗШ І-ІІ ст.. та сільське сміттєзвалище. За результами проведенного об'їзду, сільському голові надано доручення щодо проведення необхідних робіт по упорядкуванню території сміттєзвалища.

На усі питання піднятих мешканцями відвіданих громад під час проведеного виїзного прийому, першим заступником голови райдержадміністрації надано рекомендації та роз’яснення відповідно до чинного законодавства із залученням необхідних спеціалістів, окремі питання взято під особистий контроль для їх подальшого вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь