ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чи існує нерівність жінок і чоловіків в Україні?

Дата: 19.11.2014 14:32
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

17.11.2014 року до нашого району завітали представники Вінницької громадської організації «Інформаційно-просвітницький центр «Вісь» та Вінницького технічного коледжу, які запропонували увазі одинадцятикласників НВКЗШ №3-гімназії м. Тульчина, студентам Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ, Тульчинського училища культури та ВПУ-41 міні-вистави на тематику гендерної рівності та відповідального ставлення до планування сім’ї.
Переглянувши чотири мініатюри: «Дівчата - не автомобілісти», «Мамо, чому я ходив на балет?», «Сімейне життя за 15 хвилин», «Домогосподарка – це не робота», учні та студенти взяли активну участь в обговоренні інсценованих ситуацій. Окрім того, голова правління ГО «ІПЦ «Вісь», співголова Коаліції з протидії дискримінації в Україні С.А.Дубина, яка виступила ініціатором даної зустрічі, запропонувала учасникам заходу, поділивши їх на групи, дати відповідь на питання: «Чи існує нерівність жінок і чоловіків в Україні? Чому?». Молодь активно обговорювала дане питання та одноголосно висловили думку, що така нерівність існує і основна її причина – стереотипи про роль жінки та чоловіка.
Хочеться подякувати усім учасникам соціального театру, керівнику групи – Паламарчук Наталії Миколаївні, Дубині Світлані Антонівні, волонтерці з Польщі Касі Гах та стажеру з Придністров’я Мельниченко Людмилі за яскраве та цікаве спілкування!
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь