ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чи може педагогічний працівник займати посаду вихователя гуртожитку, якщо одержує пенсію за вислугу років? Чи не припинять виплату пенсії?

Дата: 26.11.2018 12:55
Кількість переглядів: 362

Фото без опису

Пенсія за вислугу років, зокрема педагогічним працівникам, призначається в разі звільнення з роботи, що дає право на цю пенсію. У разі влаштування на роботу за посадою, що дає право на пенсію за вислугу років, виплата пенсії припиняється на весь період роботи на цій посаді, у тому числі у випадках, коли особа працює на цій посаді після досягнення пенсійного віку.
Перелік закладів і установ освіти, охорони здоров’я та соціального захисту і посад, робота на яких дає право на пенсію за вислугу років, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 04.11.1993 № 909 (далі — Перелік 909).
Переліком 909 у професійно-технічних навчальних закладах передбачені директори, їхні заступники з навчальної, виховної, навчально-виробничої роботи, старші майстри виробничого навчання, майстри виробничого навчання, викладачі, педагоги професійного навчання, практичні психологи, соціальні педагоги, керівники гуртків, секцій, студій та інших форм гурткової роботи. А вихователі гуртожитку в СПТУ права на пенсію за вислугу років не мають.
Отже, під час отримання пенсії за вислугу років Ви можете працювати вихователем гуртожитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь