ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Декларуючи свої доходи та сплачуючи податки, громадяни роблять свій індивідуальний внесок у добробут України

Дата: 09.04.2014 09:37
Кількість переглядів: 266

Фото без опису

Саме цю думку податківці Тульчинщини намагаються донести до мешканців міста та району з самого початку деклараційної кампанії .
Для того, щоб інформативно охопити якомога більшу кількість громадян та нагадати людям про їх обов’язок сьогодні працівниками центру обслуговування платників в рамках кампанії була організована інформаційно-агітаційна акція під гаслом «Я декларую свої доходи тобі, Україно!»
Акція проведена з метою інформування відвідувачів про умови декларування доходів та майнового стану громадян, терміни подання декларації, можливості та випадки отримання податкової знижки.
В ході акції податківці вручали громадянам яскраві пам’ятки та листівки на деклараційну тематику, в яких роз’яснювались основні моменти, на які слід звернути увагу майбутнім декларантам.
Взагалі, проведений захід вкотре дозволив впевнитися, що застосовуючи креативні методи у роботі податкового просвітництва, досягається більший ефект та кращий результат. А звертаючи увагу громадськості на особливо значимі державні справи, отримуємо налаштування українців на позитивне ставлення до добровільної сплати податків.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь