ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Декларують за 2015 рік – орендодавці

Дата: 11.02.2016 09:44
Кількість переглядів: 248

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ звертається до громадян міста та району, які надавали нерухомість в оренду (суборенду), житловий найм (піднайм) у 2015 році.

Якщо, орендодавець надає в оренду фізичній особі, яка не є суб’єктом господарювання нерухомість (квартири, будинки, кімнати тощо), такий орендодавець зобов’язаний самостійно нараховувати та сплачувати податок на доходи фізичних осіб. Податок сплачується протягом 40 календарних днів, наступних за останнім днем звітного кварталу. По закінченню року орендодавцю необхідно подати декларацію про майновий стан і доходи до контролюючого органу за податковою адресою до 1 травня 2016 року.

У разі вчинення нотаріальних дій, нотаріуси та суб'єкти господарювання, які проводять посередницьку діяльність пов’язану з наданням послуг (рієлтери), зобов'язані надіслати інформацію про укладені цивільно-правові договори (угоди) про оренду нерухомості до контролюючого органу за місцем своєї реєстрації в строки, передбачені для подання Податкового розрахунку за формою 1-ДФ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь