ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2017 16:09
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

10 листопада 2017 року працівники галузі культури та майстри народного мистецтва Тульчинщини святкували своє професійне свято – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, свято тих, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати й відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу.

У святкових заходах, з вітаннями та врученням почесних нагород райдержадміністрації, районної ради та міської ОТГ прийняли участь голова райдержадміністрації Підболячний М.В., заступник голови районної ради Григорьєва Н.І. та міський голова Весняний В.М.

Вітання від управління культури та мистецтв Вінницької облдержадміністрації присутнім передала в.о. начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Справник Н.В.

У вітальних адресах з нагоди професійного свята звучали слова вдячності та поваги до працівників галузі культури та майстрів народного мистецтва про те, що їхня щоденна кропітка праця даруєте незабутні хвилини радості спілкування із святом мистецтва, сприяє зберіганню та вивченню, відродженню та розвитку народних традицій і ремесел, на високому професійному рівні забезпечує презентацію у світі всього найкращого, що має у своїй духовній скарбниці український народ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь