ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День Соборності та Свободи України Вінниччина має відзначити на належному рівні

Дата: 20.01.2014 16:30
Кількість переглядів: 281

Наголосив голова облдержадміністрації Іван Мовчан 20 січня під час щопонеділкової робочої наради. Очільник регіону доручив керівниками департаментів регіону посилити роботу з підготовки відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта Злуки.
«Акт Злуки став могутнім виявом волі українців до етнічної й територіальної консолідації, свідченням самоідентифікації та становлення політичної нації. Ідея соборності українських земель набула державного статусу. Унітарність нашої держави закріплена в Конституції України, а цілісність території виступає ключовим фактором її суверенітету. Беручи до уваги нинішні випробування, які постали перед Україною та українським народом єдність і сьогодні є запорукою демократичної та цілісної держави. Тож відзначення визначного для країни свята має пройти на високому рівні», - зауважив Іван Мовчан.
Керівник області зазначив, що забезпечення на Вінниччині національної єдності та громадянської злагоди у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки входить до завдань Президента України Віктора Януковича і перебуває під його особистим контролем. «Президент України Віктор Янукович закликає усіх відкласти політичні суперечності. Не шукати конфліктів, а спрямувати зусилля на пошук спільного бачення перспектив України. А це - реформи та оновлення України задля покращення життя людей» - підкреслив голова облдержадміністрації Іван Мовчан.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь