ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День ветерана в районі!

Дата: 02.10.2018 10:48
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

З приходом золотої осені - 1 жовтня в Україні відзначається День осені життя - Міжнародний День людей похилого віку і День ветерана. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.
Нині на Тульчинщині кількість людей похилого віку становить 10,3 тис. чоловік, причому з них майже 8 тис. осіб, яким 70 і більше років, 2,5 тисячі восьмидесятилітнього віку та майже 300 чоловік перейшли за дев’яностолітній рубіж та 1 особа 100-річного віку.
1 жовтня поточного року в районі проведено ряд заходів щодо вшанування ветеранів війни та праці. Зокрема, в районній бібліотеці за ініціативи управління соціального захисту населення райдержадміністрації проведено захід «Від усієї душі». З вітальними адресами перед присутніми ветеранами виступили заступник начальника управління соціального захисту населення Олександр Мокринський, голова міської організації ветеранів Володимир Сметанський, своєю майстерністю ділились вихованці районного будинку культури, рядками своєї поезії вітав голова районного літературно-мистецького об’єднання «Оберіг» Юрій Хмелевський, голова спілки «Ліквідатори Чорнобиля» Василь Грубий, учасниця партизанського руху Ангеліна Завертайло.
У відділенні постійного проживання одиноких пристарілих в с.Тиманівка відбувся благодійний обід, концертна програма силами студентів та викладачів ветеринарного коледжу.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь